December, een terugblik op het jaar 2019.

December, een terugblik op het jaar 2019.
16 december 2019
December, een terugblik op het jaar 2019.

December, een terugblik op het jaar 2019.

December; het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om eens terug te kijken op enkele mooie of bijzondere momenten van dit jaar.

We zijn het jaar begonnen met de voorbereidingen op de verkiezingen. Verkiezingen?? Ja inderdaad de verkiezingen. De overheid is steeds meer bezig met toegankelijkheid, wat resulteerde in een wetswijziging welke er voor moet zorgen dat alle stemlokalen voor een ieder toegankelijk zijn. Als specialist in toegankelijkheid hebben wij vele gemeentes mogen adviseren en helpen met het toegankelijk maken van de stemlokalen.

Begin mei waren we present op het, door Scouters en studenten ergotherapie,  georganiseerde Testival. Onze meeneemdrempel werd hier, door een testpanel, uitgebreid getest. Volgens het testpanel vergroot onze meeneemdrempel de mobiliteit, is het gemakkelijk in gebruik en door zijn lage gewicht zeer goed mee te nemen. De meeneemdrempel kwam op dit Testival als tweede op de lijst van hoogste scores van het Scouters testteam. Iets waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn.

We willen het u nog makkelijker maken. Beelden zeggen vaak meer dan woorden, daarom zijn we halverwege het jaar een eigen YouTube kanaal begonnen. Hierop plaatsen we filmpjes welke meer informatie geven over onze producten, toepassingsmogelijkheden tonen en uitleg geven over de montage.

We hebben ons dit jaar nog meer op maatwerkoplossingen gericht, en dan met name op de betaalbare oplossingen. Omdat u graag wilt weten wat een drempelhulp op maat gaat kosten hebben we verschillende rekenmodules gemaakt. Deze rekenmodules zijn in het derde kwartaal ook op onze website geplaatst. Aan de hand van deze modules ziet u snel en eenvoudig wat een drempelhulp op maat gaat kosten. 

Zoals u ziet hebben wij het afgelopen jaar niet stil gezeten. We kunnen terugkijken op een mooi jaar waarin er weer veel is gebeurd. Echter we willen niet te lang terugkijken, want we zijn al volop bezig met het aankomende jaar. Een jaar waarin u ook weer veel van ons zult horen.

We hopen dat u, net als ons, kunt terugkijken op een mooi jaar en dat u met een goed gevoel 2020 ingaat. We wensen u fijne feestdagen en alvast het allerbeste voor het aankomende jaar.