Drempelhulp voor rolcontainer of steekwagen

Drempelhulp voor rolcontainer of steekwagen
8 juni 2021
Drempelhulp voor rolcontainer of steekwagen

Drempelhulp voor rolcontainer of steekwagen

Wilt u een drempelhulp voor rolcontainer of drempelhulp voor steekwagen kopen? Bij drempelhulpen.com verkopen we heel veel drempelhulpen. Geschikt voor verschillende doeleinden. In de meeste gevallen hebben we het dan over rubber drempelhulpen of aluminium drempelhulpen. Maar wanneer het gaat om een drempelhulp voor rolcontainer of drempelhulp voor steekwagen dan moeten we allicht toch iets verder kijken.

Mag de drempelhulp voor container of steekwagen op zijn plaats blijven liggen?

Betreft het een vast punt waar een rolcontainer of steekwagen een hoogteverschil moet overwinnen en mag de drempelhulp daar permanent blijven liggen? In dat geval kunt u gebruik maken van onze rubber drempelhulpen. Voor kleine hoogteverschillen tot 2,4 cm maakt u gebruik van onze rubber drempelhulp met rechte zijden. Voor hoogteverschillen vanaf 1,5 cm kunt u gebruik maken van onze luxe drempelhulp met schuine zijden of de rubber budgetdrempelhulp.

Verplaatsbare drempelhulp voor steekwagen of rolcontainer

Wanneer het niet mogelijk is om een drempelhulp op zijn plaats te laten liggen dan zult u moeten kijken naar een verplaatsbare drempelhulp. Uiteraard is het mogelijk om onze rubber drempelhulpen steeds te verplaatsen. Maar wilt u niet zwaar tillen dan is onze aluminium drempelhulp een betere keuze om te gebruiken als steekwagen drempelhulp of rolcontainer drempelhulp.

Drempelhulp voor laden en lossen, PVC drempelhulp

Wilt u de drempelhulp enkel gebruiken voor laden en lossen, maar kan hier geen permanente drempelhulp liggen? Of lost u steeds op verschillende plaatsen en heeft u dus te maken met variërende hoogteverschillen? Kies dan voor de Mobiele PVC drempelhulp.

Drempelhulp met variabele hoogte

De mobiele drempelhulp is variabel inzetbaar voor met name grotere hoogteverschillen. Hij komt het beste tot zijn recht bij een hoogteverschil van 15 cm. De vormgeving van deze drempelhulp maakt dat hij niet gebonden is aan een standaard hoogte. De drempelhulp heeft een geïntegreerd handvat en is gemaakt van PVC waardoor hij dus ook goed verplaatsbaar is. Aan de zijkanten is de drempelhulp voorzien van afrijbeveiliging waardoor de rolcontainer of steekwagen niet naast de drempelhulp komt.

Drempeloplossing voor container of steekwagen.

Bent u dus op zoek naar een container drempelhulp of steekwagen drempelhulp? Bij ons vindt u altijd een geschikte drempelhulp voor container of steekwagen. En komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op. Graag helpen we u verder.