Drempelhulpen volgens de richtlijnen van PBT Consult

Drempelhulpen volgens de richtlijnen van PBT Consult
6 februari 2023
Drempelhulpen volgens de richtlijnen van PBT Consult

De verkiezingen komen steeds dichterbij. Heeft u alle locaties al beoordeeld?

De verkiezingen staan al bijna voor de deur. De meeste zaken rondom zullen dan ook reeds geregeld zijn. Maar hoe zit het met de toegankelijkheid? Zijn al uw stemlokalen toegankelijk of zijn er toch nog hoogteverschillen die het bezoekers met een beperking lastig maken om binnen te komen? 


Drempelhulpen volgens de richtlijnen van PBT Consult


Wanneer na beoordeling van de stembureaus blijkt dat iemand met bijvoorbeeld een scootmobiel, rolstoel of rollator lastig binnen kan komen dan zal er een drempeloplossing moeten komen. Echter verkiezingsdrempelhulpen moeten aan andere eisen voldoen dan drempelhulpen voor bijvoorbeeld een thuissituatie. In opdracht van het ministerie heeft PBT Consult richtlijnen opgesteld waaran stembureau drempelhulpen of verkiezingsdrempelhulpen moeten voldoen. Richtlijnen voor een geschikte stembureau drempelhulp hebben bijvoorbeeld betrekking op hellingshoek, afrijdbeveiliging en breedte. 

Waarschijnlijk heeft u in deze drukke tijd al meer dan genoeg aan uw hoofd. Er moet immers van alles worden geregeld. Daarom nemen wij u de zorg voor geschikte drempelhulpen graag uit handen. Wij hebben speciaal voor de verkiezingen hebben een assortiment drempelhulpen samengesteld welke voldoen aan de richtlijnen van PBT Consult. Zo bent u altijd verzekerd van een goede en passende oplossing.


Maatwerk nodig? Bestel op tijd!


Heeft u groot hoogteverschil of wilt een een drempelhulp met afwijken maten? Behalve een groot assortiment drempelhulpen welke wij uit voorraad kunnen leveren is het ook mogelijk om bij ons een maatwerkoplossing te bestellen. Wij kunnen voor bijna ieder hoogteverschil een oplossing bieden welke aan de richtlijnen voldoet.

Heeft u maatwerk nodig neem dan snel contact met ons op. Zeker wanneer het aluminium betreft kan de levertijd namelijk enige weken bedragen. Het is dus zaak om dit tijdig te regelen.  
     

     


Meer informatie of een offerte aanvragen? 


Wilt u meer informatie over het toegankelijk maken van stemlokalen? Of wilt u een offerte ontvangen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons. Samen met u kijken we naar de  mogelijkheden. 


Samen zorgen we voor toegankelijke stemlokalen!!