Een drempelhulp maakt het werk lichter

Een drempelhulp maakt het werk lichter
28 juli 2021
Een drempelhulp maakt het werk lichter

Een drempelhulp maakt het werk lichter

We weten allemaal dat duwen en trekken een aanslag is op het lichaam. Maar toch doen we het bijna dagelijks. Denk hierbij aan het binnenzetten van geleverde goederen of het verplaatsen van dozen. Een steekwagen of rolcontainer maakt dit al veel gemakkelijker. Maar toch zal de drempel bij de ingang van magazijn of werkplaats een obstakel blijven. En wat te denken van de tillift die steeds over de drempel van de badkamer moet? Een drempelhulp kan de oplossing zijn. 

Voorkom lichamelijk ongemak, plaats een drempelhulp

Bovenstaande voorbeelden geven aan hoe het lichaam het dagelijks zwaar te verduren krijgt. Met mogelijk lichamelijk ongemak tot geval. Door de plaatsing van een drempelhulp kan dit in de meeste gevallen worden voorkomen. Het plaatsen van een drempelhulp is heel eenvoudig en zorgt er bijvoorbeeld voor dat het veel gemakkelijker wordt om een rolcontainer, steekwagen, koffiekar of tillift over een drempel te duwen. Gevolg hiervan is dat het werken een stuk gemakkelijker wordt en dat het lichaam minder te verduren heeft. Een win-win situatie dus.

Voor elk drempelprobleem een passende oplossing

Wij kunnen voor ieder probleem een passende oplossing bieden. Maar het is niet zo dat elke drempelhulp ook daadwerkelijk geschikt is voor iedere situatie. Welke drempelhulp geschikt is voor uw drempelprobleem is namelijk afhankelijke van meerdere factoren zoals:

- Hoe groot is het hoogteverschil?
- Bestaat de drempel uit meerdere hoogtes?
- Waarvoor wordt de drempelhulp gebruikt? Welk hulpmiddel moet er over?
- Mag de drempelhulp permanent blijven liggen?

  • Is de ondergrond egaal of niet?
  • Hoeveel ruimte is er voor het plaatsen van een drempeloplossing?

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke drempelhulp bij een bepaalde situatie past. Wilt u een drempelhulp aanschaffen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van passend advies.