Elke drempel met de grond gelijk gemaakt. Hoe dan?

Opmeten van een drempel
6 maart 2024
Elke drempel met de grond gelijk gemaakt. Hoe dan?

Elke drempel met de grond gelijk gemaakt. Hoe dan?


Drempels kunnen een groot obstakel vormen, maar de oplossing is zo mogelijk nog en groter obstakel. Niet bij ons, wij ontzorgen u graag. Lees hier hoe wij dit doen.

Persoonlijk advies


Persoonlijk advies bij het oplossen van een drempelprobleem vinden wij erg belangrijk. Want immers voor de meeste mensen is het niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn. Waar moet je eigenlijk op letten bij het opnemen van het hoogteverschil en wat zijn de verschillen tussen de drempelhulpen? Wij helpen u daarom graag verder in een persoonlijk gesprek. Dit kan via de telefoon, videocall, een online meeting of op locatie.


Hulp bij het inmeten

Inmeetinstructieformulier

Wanneer u een hoogteverschil wilt oplossen zullen wij in alle gevallen vragen hoe groot het hoogteverschil is. Allicht heeft u dit zelf al gemeten met een rolmaat of duimstok en kunt u ons hier direct een antwoord op geven. Is dit niet het geval dan kunt u gebruik maken van ons inmeetinstructieformulier. Op dit formulier staat precies beschreven wat u moet doen wanneer u een drempel inmeet. Wanneer u ons het ingevulde formulier toestuurt, gaan wij kijken wat voor uw situatie de beste drempelhulp is.

Meethulp

Weet u al welke drempelhulp u nodig heeft, maar twijfelt u over de hoogte? Maak dan gebruik van onze drempelhulp meethulp. Dit is als het ware een liniaal met artikelnummers. Door de stappen achterop de liniaal te volgen bepaald u heel eenvoudig welke drempelhulp u nodig heeft. U vraagt de gratis  meethulp heel eenvoudig bij ons aan. 

Ruim assortiment drempelhulpen uit voorraad leverbaar

Ruim assortiment drempelhulpen

Is het hoogteverschil bepaald en weet u ook welke drempelhulp u nodig heeft dan kunnen wij dit in de meeste gevallen uit voorraad leveren. Wij hebben een ruim assortiment drempelhulpen welke wij allemaal uit voorraad kunnen leveren. Vandaag een drempelhulp bestellen, dan is deze morgen in huis.

Drempelhulp op maat

Soms komt het voor dat wij geen standaardoplossing kunnen bieden voor een situatie. Denk bijvoorbeeld aan een situatie met een dubbele dorpel, waarbij de drempelhulp uit twee delen bestaat. Of aan een situatie waarbij een drempelhulp tussen het kozijn valt. In zo’n situatie kunnen wij een drempelhulp op maat maken.

 

Montage van een drempelhulp

De laatste stap in het proces van het oplossen van een drempelprobleem is de montage. De montage van drempelhulpen kan worden uitgevoerd door onze vakmensen. Maar omdat de montage van een drempelhulp in de meeste gevallen heel eenvoudig is, kunt u dit ook zelf doen.
Zoals u kunt lezen bestaat het proces van “oplossen van een drempelprobleem” uit meerdere stappen. Bij elke van deze stappen kunnen wij u van dienst zijn. U bepaalt zelf wat wij voor u mogen doen en wat u zelf kunt doen.