Gratis inventarisatie van drempelproblemen voor verbeterde toegankelijkheid

Gratis inventarisatie van drempelproblemen voor verbeterde toegankelijkheid
23 augustus 2023
Gratis inventarisatie van drempelproblemen voor verbeterde toegankelijkheid

In de meeste zorginstellingen vormen drempels nog altijd een aanzienlijke uitdaging. Deze obstakels bemoeilijken niet alleen het werk van medewerkers die tilliften gebruiken, maar beperken ook de zelfstandigheid van bewoners. Deze kwestie verdient onze aandacht en actie, en daarom willen wij zorginstellingen zoals verpleegtehuizen en revalidatiecentra een oplossing bieden.

Het is geen geheim dat drempels in diverse ruimtes, van algemene gangen tot individuele kamers, badkamers en tuindeuren, aanzienlijke problemen kunnen veroorzaken. In sommige gevallen is actie direct nodig, bijvoorbeeld in het geval van een drempel bij een nooduitgang. Maar we begrijpen maar al te goed dat het niet altijd haalbaar is om deze drempels in één keer aan te passen. Om echter een duidelijk beeld te krijgen van de kosten die gemoeid zijn met deze noodzakelijke aanpassingen, bieden wij u graag onze kosteloze dienstverlening aan. Onze expertise is erop gericht om u te helpen bij het inventariseren van de drempels in uw gebouw.

Wij bieden u daarna een inventarisatie met de daarbij behorende oplossingen en een overzicht van de kosten. Dit stelt u in staat om een gedetailleerd en strategisch plan op te stellen voor geleidelijke aanpassingen over meerdere jaren. Op deze manier kunt u rekening houden met zowel budgettaire als operationele overwegingen, terwijl u werkt aan het creëren van een inclusieve omgeving die voor iedereen toegankelijk is.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande expertise in het aanpakken van diverse drempelproblemen. We geloven sterk in een samenwerkingsverband om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zonder belemmeringen kan bewegen.

Wilt u hierover met ons verder praten of wilt u direct een afspraak maken neem dan contact met ons op. Wilt u eerst eens kijken welke drempelhulpen wij in ons assortiment hebben dan kunt u deze op uw gemak op onze site bekijken en eventueel ook gratis en vrijblijvend monsters van drempelhulpen bestellen.