Hoogteverschil bij de ingang van uw pand, straatwerk ophogen

Hoogteverschil bij de ingang van uw pand, straatwerk ophogen
30 januari 2020
Hoogteverschil bij de ingang van uw pand, straatwerk ophogen

Hoogteverschil 

Een hoogteverschil bij de ingang van een pand is niet alleen lastig, het kan ook zorgen voor onnodige irritatie of overlast. Klanten die minder mobiel zijn komen niet meer binnen omdat de drempel een echt obstakel vormt, moeders met een kinderwagen lopen uw zaak liever voorbij omdat ze toch niet naar binnen kunnen en leveranciers zetten hun spullen voor de deur omdat de palletwagen tegen de drempel blijft steken.

Ophogen van straatwerk

Het ophogen van straatwerk kan een oplossing zijn. Echter dit is een arbeidsintensieve oplossing die, als je het goed wilt doen, door een stratenmaker moet worden gedaan. In de meeste gevallen brengt het daardoor ook nog eens hoge kosten met zich mee. En dan is het trouwens ook nog maar de vraag of de eventuele eigenaar van het pand het goedkeurt dat de bestrating wordt aangepast. En heeft u een winkelpand aan een drukke winkelstraat, dan is het vaak al helemaal niet toegestaan om iets aan het straatwerk te doen.

Oplossing

Een simpele en voordelige oplossing kan het plaatsen van een drempelhulp zijn. In de meeste gevallen kan een drempelhulp, zonder verdere montage, zo voor de deur worden gelegd. Wilt u de drempelhulp vast op zijn plaats leggen dan kan dit door gebruik te maken van kit of door deze vast te schroeven op de ondergrond. Een handeling die in een korte tijd, zonder al te veel vakkennis, door een ieder kan worden gedaan.

Ondergrond oneffen

Is plaatsing van een standaard drempelhulp niet mogelijk doordat de ondergrond oneffen is of loopt het straatwerk enorm af? In zo’n geval kunt u gebruik maken van een aluminium verstelbare drempelhulp. Deze drempelhulp is voorzien van meerdere stelpootjes die zowel in hoogte als in voorwaartse/achterwaartse positie verstelbaar zijn.

Het vinden van een goede oplossing kan heel eenvoudig zijn 

Zo ziet u maar weer, een hoogteverschil oplossen betekent  niet direct dat het straatwerk moet worden aanpakt. In de meeste gevallen kunt u volstaan met de plaatsing van een drempelhulp. Een voordelige oplossing zonder lastige of ingewikkelde handelingen!