Meer veiligheid met een verkeersdrempel

Meer veiligheid met een verkeersdrempel

Meer veiligheid met een verkeersdrempel

Verkeersdrempels

Verkeersdrempels, we kennen ze allemaal. De drempels die er voor zorgen dat een auto of vrachtwagen snelheid moet minderen. Verkeersdrempels of ook wel snelheidsdrempels genoemd maken een parkeerplaats, bouwplaats of bedrijventerrein overzichtelijker en veiliger.


Verkeersdrempels in verschillende hoogtes

We hebben in assortiment verkeersdrempels in twee verschillende hoogtes. Wilt u enkel wat snelheid minderen om zo te voorkomen dat uw terrein een racebaan wordt, kies dan voor lage verkeersdrempel. Dit is een verkeersdrempel in een hoogte van 5 cm
Wilt u een parkeerterrein van verpleeghuis of ziekenhuis parkeerterrein verkeersveilig maken? Vaak zijn er op dit soort parkeerterreinen veel soorten verkeer, voetgangers, fietsers, auto’s en soms ook vrachtwagens. Dan kan het verstandig zijn om er voor te zorgen dat weggebruikers veel snelheid moeten minderen, of bijna stil moeten staan om over de verkeersdrempel te komen. Kies dan voor een hoge verkeersdrempel. Dit is een verkeersdrempel met een hoogte van 7,5 cm


   
Bepaal zelf de lengte van uw verkeersdrempel

De verkeersdrempels in ons assortiment bestaan uit losse delen. Zowel eindstukken als tussenstukken zijn los leverbaar. Hierdoor kunt u zelf de gewenste lengte van verkeersdrempel bepalen. Dus wilt u een lange verkeersdrempel of juiste een korte verkeersdrempel, op onze website kiest u eenvoudig de gewenste lengte. 


Eenvoudige montage

De verkeersdrempels zijn met de meegeleverde montagematerialen relatief eenvoudig te bevestigingen op straatwerk als beton, asfalt of klinkers. Legt u de afzonderlijke delen op de juiste plek dan kunt u eenvoudig de gaten aftekenen waar u moet boren. Nadat u de gaten heeft geboord dan kunt u de pluggen in het gat steken en de bout middels een dopsleutel in de plug draaien. Wij hebben video gemaakt waarop de montage verkeersdrempel nog eens duidelijk wordt uitgelegd. . 


Een snelheidsdrempel maakt uw parkeerterrein of bouwplaats veiliger

Hoewel we allemaal wel iets vinden van verkeersdrempels, kunnen we er tocht niet om heen dat ze vooral ook zorgen voor overzicht en veiligheid op een terrein. Verkeersdrempels op een parkeerplaats, bouwplaats of op uw eigen terrein zorgen ervoor dat mensen minder hard gaan rijden en zo dus beter op de verkeerssituatie kunnen anticiperen.

Wilt u uw uw parkeerplaats of bouwterrein ook veiliger maken, zodat personeel en bezoekers minder risico lopen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

10 november 2022