Op zoek naar een drempelhulp voor een bredere deur?

Op zoek naar een drempelhulp voor een bredere deur?
1 november 2019
Op zoek naar een drempelhulp voor een bredere deur?

Op zoek naar een drempelhulp voor een bredere deur?

De meeste van onze drempelhulpen hebben standaard een breedte van 90 of 100 cm. Maar wat te doen wanneer de standaard breedte niet lang genoeg is. Denk hierbij aan een schuifpui, dubbele deur of sectionaaldeur. Is er dan ook een passende oplossing? Ja natuurlijk!

Hoogteverschil tot 2 cm

Wanneer het een hoogteverschil betreft tot 2 cm dan kunnen we dit op te lossen door gebruik te maken van een rechte drempelhulp. We kunnen de zwarte rechte drempelhulpen leveren in elke gewenste lengte tot 4 meter.

Hoogteverschil van meer dan 2 cm

Betreft het een hoogteverschil van meer dan 2 cm dan heeft u meerdere mogelijkheden.

We kunnen een nieuwe mal laten maken. Echter brengt dit hoge kosten met zich mee, waardoor dit pas interessant wordt wanneer het gaat om hele grote aantallen.

Wilt u op een voordelige wijze het hoogteverschil over een langere lengte oplossen, dan is dit mogelijk door meerdere drempelhulpen aan elkaar te koppelen. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over de juiste materialen om op een nette manier de zijkanten van de drempelhulpen te verwijderen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Door deze delen in het werk, middels kit, aan elkaar te verbinden ontstaat een keurig nette verbinding. We kunnen op deze manier elke gewenste lengte bereiken. Het koppelen van drempelhulpen is zowel mogelijk bij de luxe drempelhulpen als bij de budgetdrempelhulpen.

Op ons YouTube kanaal kunt u zien hoe het koppelen van drempelhulpen in zijn werk gaat.

Aluminium

Een andere mogelijkheid om een drempelhulp op maat te verkrijgen is door gebruik te maken van een aluminium drempelhulp. Deze kunnen wij helemaal naar uw wens maken.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u natuurlijk graag weten wat een oplossing op maat gaat kosten. We hebben hiervoor een rekenmodule ontwikkeld. Wanneer u op onze website aangeeft welk type drempelhulp u wenst te ontvangen en in welke lengte en hoogte, dan wordt automatisch de bijbehorende prijs getoond.

Zo ziet u maar weer, voor elk hoogteverschil is een oplossing!