Roege Drempelhulpen. Drempel oplossingen in rubber en aluminium

Roege Drempelhulpen. Drempel oplossingen in rubber en aluminium

Roege Drempelhulpen. Drempel oplossingen in rubber en aluminium

Roege Drempelhulpen. Drempel oplossingen in rubber en aluminium 

Wij zijn bekend van onze rubber drempeloplossingen. Maar weet u dat wij ook drempeloplossingen van aluminium kunnen bieden?

Waarom verstelbare aluminium drempelhulpen?

Hoewel we de meeste hoogteverschillen kunnen oplossen met rubber drempelhulpen kom je soms een situatie tegen waar dit niet mogelijk is. Te denken valt bijvoorbeeld aan een situatie met een dubbele dorpel, of een situatie waar er veel hoogteverschil is tussen de linker- en rechterkant van de drempel. In dit soort situaties kan een aluminium drempelhulp uitkomst bieden. Maar een aluminium verstelbare drempelhulp heeft meer voordelen. Enkele voordelen van een aluminium verstelbare drempelhulp zijn:

  • Voorzien van meerdere stelpootjes die onafhankelijk van elkaar in hoogte kunnen worden versteld. Zo komt de drempelhulp altijd goed voor de drempel te liggen.
  • Licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is dé oplossing wanneer de drempelhulp niet permanent kan blijven liggen.
  • Maatwerk is mogelijk. Hierdoor is deze drempelhulp verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en lengte. Eventueel plaatsen we zelfs een veiligheidsrand die voorkomt dat je naast de drempelhulp rijdt.


Aluminium stembureau drempelhulpen

Behalve onze standaard lijn aluminium drempelhulpen, hebben wij nu ook stembureau drempelhulpen in ons assortiment. Aan de drempelhulpen voor verkiezingen worden, in samenspraak met het ministerie, eisen door PBT Consult opgesteld. Te denken valt hierbij aan een langere oprit/afrit dan te doen gebruikelijk en aan afrijdbeveiliging wanneer het gaat om hogere drempelhulpen. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij speciaal voor de verkiezingen een lijn aluminium verstelbare stembureau drempelhulpen gemaakt.

Maatwerk aluminium drempelhulpen

Wilt u een andere maat aluminium drempelhulp of wilt u een andere uitvoering? Geen probleem! We kunnen maatwerk leveren. En wanneer we het over maatwerk hebben dan zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. Zo is elke maat mogelijk, maar ook kunt u denken aan opties als afrijdbeveiliging of een leuning. Samen met u zorgen wij voor een passende oplossing.

16 februari 2022