Roege International, uw maatwerkspecialist wanneer het gaat om toegankelijkheid

Roege International, uw maatwerkspecialist wanneer het gaat om toegankelijkheid
9 februari 2021
Roege International, uw maatwerkspecialist wanneer het gaat om toegankelijkheid

Roege International, uw maatwerkspecialist wanneer het gaat om toegankelijkheid.

Hoogteverschil belemmert de toegang

Moet u met uw rollator een hoogteverschil bij de deur overwinnen of kunt u met uw scootmobiel niet over een drempel? Hoogteverschillen kunnen het u enorm lastig maken wanneer u gebruik maakt van een hulpmiddel als bijvoorbeeld een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Drempelhulp plaatsen

In veel gevallen biedt een drempelhulp of oprijplaat uitkomst. Op onze website drempelhulpen.com vindt u veel drempelhulpen die er voor kunnen zorgen dat een hoogteverschil snel en effectief wordt overwonnen. Met ons ruime assortiment aluminium drempelhulpen en oprijplaten, pvc drempelhulpen en rubber drempelhulpen kunnen wij voor bijna ieder hoogteverschil een passende drempeloplossing bieden.

Drempelhulp op maat

Hoewel we voor de meeste drempelproblemen een oplossing bieden uit ons standaard assortiment drempelhulpen, zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Bestaat uw drempel uit meerdere treden, heeft u een dubbele dorpel of is de ondergrond misschien niet helemaal vlak? In zo’n geval zullen we samen met u kijken naar oplossing waarbij we werken met een drempelhulp op maat.

Rubber drempelhulp op maat

Het grootste deel van ons assortiment drempelhulpen bestaat uit rubber drempelhulpen. Het voordeel van een drempelhulp van rubber is dat een rubber drempelhulp goed te bewerken is. Hierdoor is vaak mogelijk om met een kleine aanpassing of bewerking een drempelhulp op maat te maken. Doordat we een aanpassing kunnen doen op een bestaande drempelhulp heeft u een relatief goedkope drempelhulp. Hoewel een rubber drempelhulp goed te bewerken is, is het kostentechnisch onmogelijk om een rubber drempelhulp volledig op maat te maken. In dat geval is er namelijk een nieuwe mal nodig.

Aluminium drempelhulp op maat

Wanneer een rubber drempelhulp geen optie is, kunnen we een drempeloplossing uit aluminium bieden.  Doordat er voor het bewerken van aluminium geen mal nodig is, kunnen we een aluminium drempelhulp volledig op maat maken. Het gebruik van aluminium als basis voor een drempelhulp kent weinig beperkingen, waardoor we eigenlijk altijd een oplossing op maat kunnen maken.

Heeft u een ook hoogteverschil waar misschien geen standaard drempelhulp past? Of wilt u advies bij de aanschaf van een drempelhulp? Neem contact met ons op.