Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!
19 juni 2018
Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Onlangs werden we gebeld door een klant voor wie het, door het gebruik van een rollator, onmogelijk was geworden om zelfstandig naar buiten te gaan.

Drempelhulp met schuine zijvlakken
Aan de binnenzijde van de terrasdeur heeft de klant een klein hoogteverschil. Dit probleem is op te lossen door gebruik te maken van een drempelhulp met schuine zijvlakken of door gebruik te maken van een rechte drempelhulp. Gezien de situatie, is in overleg met de klant, besloten dat de drempelhulp met schuine zijvlakken in dit geval de beste keus is. Deze drempelhulp maakt het namelijk mogelijk om vanuit elke hoek met de rollator de drempelhulp op te lopen.

Maatwerkoplossing
De buitenkant werd iets lastiger. Doordat er aan de buitenzij van de terrasdeur een extra drempel zit is het niet mogelijk om gebruik te maken van een standaard rubberen drempelhulp. We moesten dus kijken naar een maatwerkoplossing. Na telefonisch contact heeft de klant ons enkele afmetingen, foto’s en schetsen gestuurd. Aan de hand hiervan hebben wij een voorstel gedaan tot een oplossing op maat. We hebben een standaard drempelhulp met schuine zijvlakken aangepast en voorzien van een extra uitsparing. Hierdoor was het voor de klant eenvoudig om de drempelhulp direct op de juiste plaats te leggen en in gebruik te nemen.

Het resultaat
De klant kan nu probleemloos, zelfstandig, met de rollator naar buiten en is hierbij niet afhankelijk van de hulp van anderen. De klant en haar partner waren dusdanig tevreden met de geboden oplossing en hebben ons een filmpje gestuurd van het resultaat. Via onderstaande link kunt u zien hoe de geboden oplossing er uit ziet.

https://youtu.be/m3RUf7_ZJeQ

Tevreden klanten, dat maakt ons werk zo leuk!