Verstelbare aluminium drempelhulpen

Verstelbare aluminium drempelhulpen
16 oktober 2018
Verstelbare aluminium drempelhulpen

Een ongelijke vloer of meerdere hoogteverschillen in één drempel?

Speciaal voor dit soort situaties hebben we een verstelbare aluminium drempelhulp ontwikkeld.

 

U kent ze wel, dorpels in kozijnen die uit meerdere hoogtes bestaan. Hierdoor wordt het lastig om er een drempelhulp op aan te laten sluiten. Heb je dan ook nog eens hoogteverschillen tussen de rechter- en linkerkant van de drempel omdat de bestrating horizontaal afloopt, dan wordt bijna onmogelijk om een goede oplossing te vinden. Met onze aluminium drempelhulp kunnen wij ook voor deze situaties een passende oplossing bieden.

Verstelbaar

Onze aluminium drempelhulp is op drie punten verstelbaar, waardoor u de drempelhulp op verschillende punten in hoogte kunt stellen. Hierdoor worden horizontale hoogteverschillen opgevangen. Loopt het straatwerk iets af? Geen probleem! De pootjes zijn zo ontwikkeld dat ze ook geschikt zijn om deze oneffenheden op te vangen.

Plaatsing op de dorpel of voor de dorpel

Door de stelpootjes niet helemaal aan het einde te plaatsen staan ze een dorpel niet in de weg. U heeft hierdoor de mogelijkheid om de drempelhulp op de dorpel te laten rusten, om zo een naadloze aansluiting te creëren.

Is het, bijvoorbeeld door de draairichting van de deur, niet mogelijk om de drempelhulp op de dorpel te laten rusten? In dat geval kunt u de drempelhulp voor de dorpel plaatsen.

Houdt u wel rekening met de plaatdikte van het aluminium. Hierdoor zult u de drempelhulp ongeveer 4 mm hoger moeten stellen wanneer u de drempelhulp op de drempel laat rusten, dan wanneer deze er voor staat.

Wegneembaar

Heeft u een hoogteverschil, maar is het niet mogelijk om een drempelhulp als permanente oplossing te plaatsen?  De aluminium drempelhulp is licht van gewicht en standaard voorzien van een uitsparing welke als handvat te gebruiken is. Hierdoor kunt u deze drempelhulp zowel als permanente of als tijdelijke oplossing gebruiken.

 

Verschillende hoogtematen

Om te voorkomen dat de drempelhulp te steil zou worden hebben we er voor gekozen om deze drempelhulp te fabriceren in een aantal verschillende hoogtematen. U kunt hierbij kiezen voor de volgende uitvoeringen:

  • 4 tot 6 cm hoogte
  • 6 tot 8 cm hoogte
  • 7,5 tot 10 cm hoogte

 

 

Montage

Doordat onze aluminium drempelhulp beschikt over drie stelpootjes is montage heel eenvoudig. Het enige wat u moet doen is het opmeten van het hoogteverschil. Wanneer u het hoogteverschil heeft gemeten kunt u, zonder daarvoor gereedschap te gebruiken, de pootjes op de juiste hoogte stellen. Vervolgens zet u de drempelhulp op zijn plaats. En is hij gereed voor gebruik.

 

Maatwerk

Wij kunnen deze drempelhulpen, uit voorraad, leveren in een aantal standaard uitvoeringen. Echter we kunnen ons voorstellen dat u andere eisen stelt aan de hoogte, breedte of diepte. In dat geval is het raadzaam om contact met ons op te nemen. We kunnen dit model namelijk in praktisch elke maat produceren.                                                                                                                                                                                         

Wilt u een compleet ander model? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we samen met u een geschikt product kunnen ontwerpen.