Versterking door naar elkaar te luisteren

Versterking door naar elkaar te luisteren
26 mei 2020
Versterking door naar elkaar te luisteren

Presentatie op locatie

Wist u dat wij bij Roege International ook presentaties op locatie verzorgen? Waarom? De reden is heel simpel, om van elkaar te leren. Wij verzorgen presentaties aan verschillende doelgroepen. Te denken valt hierbij aan WMO teams van de verschillende gemeentes, medewerkers van zorgwinkels of de technische dienst van een zorginstelling of woningbouwvereniging.

Uitleg over drempelproblemen

Deze informatieve bijeenkomsten verzorgen wij om onze klant te informeren over de mogelijkheden en toepassingen van onze verschillende drempelhulpen, het verschil uit te leggen tussen bijvoorbeeld een budgetdrempelhulp, de luxe drempelhulp en de drempelhulp met rechte zijden.  Ook geven we uitleg over hoe bepaalde drempelproblemen het beste kunnen worden opgelost en hoe de drempels op te meten.

Inspelen op de wensen van de klant

Het aanreiken van kennis en informatie aan onze klanten is dus een van onze doelen tijdens de presentaties. Een ander doel is om het gesprek met elkaar aan te gaan om onze klanten beter te leren kennen om zo nog beter op de wensen van de klant in te kunnen spelen.

Communicatie via Whats App

Recentelijk hebben wij een presentatie mogen verzorgen bij Cosis, een grote zorginstelling met meerdere locaties. De technisch medewerkers van de verschillende locaties waren aanwezig en gingen het gesprek aan met ons en met elkaar. Uit deze gesprekken bleek dat er behoefte is aan contact via WhatsApp. Op deze manier zouden de verschillende medewerkers snel met ons kunnen communiceren of vragen om hulp voor een specifieke drempeloplossing. Ook zou het dan gemakkelijker worden om ons foto’s van een bepaalde situatie te sturen, zodat we mee kunnen kijken met de klant.  

Na deze presentatie hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om communicatie via WhatsApp mogelijk te maken. We hebben dit gerealiseerd, waardoor het nu ook mogelijk is om ons via WhatsApp te bereiken. Zo is een presentatie over drempelhulpen dus voor beide partijen zinvol. Door naar elkaar te luisteren kunnen we elkaar versterken.

Wilt u dat wij ook bij u langskomen voor een presentatie of wilt u ook contact via WhatsApp? Stuur uw bericht naar 0592-344716 en u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

     0592-344716