Hoe kom ik aan de juiste afbeeldingen om de drempelhulpen op de site te tonen?

Om de drempelhulpen goed te kunnen tonen op uw website hebben wij veel afbeeldingen en filmpjes gemaakt. Deze afbeeldingen kunt u bij ons opvragen zodat u ze in de beste kwaliteit kunt toevoegen op de site. Wij maken van al onze producten eens per 2 jaar nieuwe foto’s. Mist u foto’s van onze drempelhulpen, laat het ons dan weten. Uw ideeen en die van uw klanten zijn voor ons heel waardevol en we kunnen dit dan meenemen tijdens onze volgende fotoshoot.

Het is natuurlijk altijd goed als u ook zelf foto’s maakt van de drempelhulpen en deze op de site plaatst. Het kan zelfs erg helpen ook uniek beeldmateriaal op uw site te hebben. Daarmee verhoogt u de vindbaarheid van uw site op google. Een eenvoudige manier om aan foto’s van de drempelhulpen te komen is een tevreden klant te vragen om een foto op te sturen. Deze foto’s zijn niet altijd perfect belicht en vanuit de juiste hoek genomen, maar het geeft wel een goed beeld van hoe de drempelhulpen kunnen en worden gebruikt. Het kan daarbij ook erg helpen als een klant feedback geeft en deze te plaatsen op de website, bijvoorbeeld bij de foto. Zeker als u ook langsgaat om drempelhulpen neer te leggen of op te meten is het aan te raden daar foto's van te nemen. U weet dan natuurlijk uit ervaring dat klanten het erg op prijs stellen een beeld te krijgen van u en het bedrijf. Met foto's maken kan dit goed uitbeelden op de site. 

Hetzelfde geldt voor de beschrijving van de drempelhulpen. Het is voor de vindbaarheid van uw website het beste om uw eigen teksten te gebruiken. Wij kunnen u helpen met de punten die er sowieso in moeten staan. Hoe zorgt u voor zo weinig mogelijk geretourneerde drempelhulpen te ontvangen? Hoe zorgt u er voor dat u de eigenschappen van de drempelhulpen zo duidelijk mogelijk naar voren komen? Wij helpen u graag.