Komt Roege drempelhulpen altijd eerst langs om de situatie te bekijken als ik maatwerk bestel?

In de meeste gevallen komen wij niet langs om de situatie te bekijken. Maar gelukkig kunt u dit ook meestal heel goed zelf. Wij hebben meerdere tools ontwikkeld die u kunnen helpen om de drempels op te meten. 

Het inmeetformulier 

Om de drempel goed in te meten hebben wij een inmeetformulier ontwikkeld die u stap voor stap door het inmeetproces neemt. We hebben daarnaast ook een video gemaakt waarin we nog beter proberen uit te leggen wat u bij elke stap moet invullen. 

Linialen

We hebben 2 linialen laten maken die u kunt gebruiken om de juiste maat te kiezen. Deze linialen zijn er voor de budget drempelhulpen en de comfort line drempelhulpen. Eerst dient u dus te kiezen tussen de comfort line drempelhulpen en budget drempelhulpen. De juiste keuze maakt u door te kijken naar het gebruik en de afmeting. Door te gaan naar de pagina over de verschillende drempelhulpen kunt u bepalen welke drempelhulp u nodig heeft.

Monsters drempelhulpen

Een monster kan u helpen om te bepalen of u de maat juist heeft opgemeten. Wij leveren alleen monsters in de juiste maat als het gaat om de rechte drempelhulpen, tot 2,4 cm. Deze drempels, vooral alle maten onder de 2 cm zijn moeilijk op te meten. U kunt het beste bepalen of u een 4, 6 0 f 8 mm drempelhulp nodig heeft door een monsterstukje voor de drempel te leggen. Deze kunt u bestellen door te gaan naar het desbetreffende product maar ook door via het product monsters drempelhulpen. De juiste drempelhulp te kiezen. Als u een monster van een comfort line drempelhulp of Budget drempel hulp kies dan ontvangt u van ons een monsterstukje in een beschikbare, vaak kleinere maat. U ontvangt hier dan een liniaal bij. Besteld u een monster van een rechte drempelhulp, dan ontvangt u de juiste maat. U kunt uiteraard ook meerdere monsters bestellen.