Werkt Roege Drempelhulpen door het hele land en komt Roege Drempelhulpen ook bij mij thuis langs om drempels op te meten?

Meestal is het mogelijk om een offerte te maken op basis van foto’s en maten die zijn doorgegeven. Om dit eenvoudiger te maken hebben we diverse hulpmiddelen ontwikkeld, zoals de liniaal die het eenvoudiger maakt een budgetdrempelhulp en de comfort line drempelhulp te bestellen, de inmeetinstructie, en het inmeetformulier. Ook kunnen wij door te videobellen (bijvoorbeeld via whatsapp) u live uitleg geven over hoe de drempel in moet worden gemeten. Soms is het lastig om dit zelf te doen maar vaak is er wel een buurvrouw, zoon of handige kennis die u hiermee kan helpen. Wij helpen u graag op afstand en komen daar in de meeste gevallen samen met u uit.

Soms is het toch nodig dat we zelf langs komen om de drempels in te meten. Voor particuliere klanten doen we dit alleen in uitzonderlijke gevallen. Ook in dat geval kijken ontvangen we van te voren foto’s zodat we een inschatting kunnen maken van de kosten. Alleen als dit akkoord is komen we langs om alles exact in te meten. Na het inmeten kunnen we dan meteen overgaan tot bestelling als de inschatting overeen komt met de totale kosten.

Als u niet zeker weet of een drempelhulp past dan kunnen we u monsters sturen van de drempelhulpen zodat u de maat kunt passen. Vooral bij kleinere drempels, van 4 tot en met 24 millimeter, is het soms moeilijk te zien of de maat klopt. In dat geval kunnen we u een monstersetje sturen om zodat u alle maten kunt uitproberen. Dit doen wij uiteraard gratis. Een gratis monster kunt u ook aanvragen via de productpagina van het product dat u denkt nodig te hebben of via de pagina monsters en samples

Wilt u graag dat we langskomen omdat u een offerte nodig heeft om in te dienen bij de gemeente? Kijk dan hier voor meer informatie.