Wat betekent de melding 'de zending is aangemeld en wordt volgbaar'?

De Melding 'De zending is aangemeld en wordt volgbaar' betekent dat uw etiket is geprint en bij ons op de kar staat. Deze karen met post worden aan het eind van de middag opgehaald door PostNL. ’s Avonds worden deze pakketten pas gescand door PostNL. Dit gebeurt meestal meteen als ze aankomen in het distributiecentrum van PostNl. Vanaf dat moment komt er weer een nieuwe status meestal ziet u dan ook meteen het tijdvak waarin het pakket wordt bezorgd.

De status 'De zending is aangemeld en wordt volgbaar' is dus meestal tot het pakket met de door u bestelde drempelhulpen, wordt gescand in de avond. Af en toe, vooral tijdens drukke periodes zoals met kerst en oud en nieuw of tijdens een lockdown blijft uw zending langer op deze status staan. Wij hebben het pakket dan wel verstuurd en het ligt bij PostNL maar ze zijn er nog niet aan toe gekomen om de het pakket te scannen. Dit betekent dus dat u iets langer moet wachten. Wilt u zeker weten dat wij uw pakket wel hebben verstuurd? Of duurt dit langer dan 3 dagen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan na of de bestelling echt verstuurd is en we kunnen contact opnemen met PostNL voor een onderzoek. Vaak sturen wij uw pakket nogmaals in de hoop dat u toch zo snel mogelijk uw bestelling kunt ontvangen. Als er weer een periode van drukte is, dan wachten we hier even mee omdat we er anders voor zorgen dat het alleen maar drukker wordt bij PostNL.

Wilt u uw drempelhulpen ophalen? Dat is ook altijd mogelijk, laat wel altijd eerst weten wanneer u langs wilt komen. U vindt onze openingstijden onderaan deze pagina.

In de meeste gevallen versturen wij onze drempelhulpen, verkeersdrempels en drempelvervangers via PostNL. Bij grotere pakketten of pallets versturen wij op een andere manier. Kijk hier voor meer informatie.