Welke soorten verkeersdrempels heeft Roege Drempelhulpen?

Er zijn verschillende soorten verkeersdrempels in het assortiment van Roege Drempelhulpen. Deze variëren in afmeting, materiaal of ontwerp, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

Roege drempelhulpen heeft verkeersdrempels die zijn ontworpen om de snelheid van voertuigen te verminderen en tegelijkertijd een soepelere passage te bieden voor fietsers en voetgangers. Deze drempelhulpen zijn vooral populair in Nederland om ingezet te worden voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en om de leefbaarheid in woonwijken te vergroten.

Verkeersdrempels magazijn 7,5 cm 

Deze snelheidsdrempels zijn gemaakt van rubber in de kleuren geel en zwart en zijn voorzien van reflecterende tape zodat ze extra goed zichtbaar zijn. Het zijn modulaire verkeersdrempels. Dat betekent dat ze bestaan uit losse onderdelen die aan elkaar kunnen worden gekoppeld om de gewenste lengte te bereiken. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende wegafmetingen en -configuraties. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan verschillende wegoppervlakken. Ze zijn duurzaam en bieden een effectieve snelheidsvermindering terwijl ze ook comfortabel zijn voor fietsers en voetgangers. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst of verwijderd indien nodig.

Er zijn tussen- en eindstukken met de volgende afmetingen:

 

Hoogte

Breedte

Diepte

Tussenstuk

7,5 cm

50 cm

40 cm

Eindstuk

7,5 cm

25 cm

40 cm

Verkeersdrempels magazijn hoogte 5,0 cm.

Deze verkeersdrempels zijn in materiaal en kleur hetzelfde als de verkeersdrempels van 7,5 cm en ook voorzien van reflecterende tape en tevens modulair.

De afmetingen van deze snelheidsdrempels zijn als volgt:

 

Hoogte

Breedte

Diepte

Tussenstuk 

5 cm

50 cm

40 cm

Eindstuk

5 cm

25 cm

40 cm

Draagbare flexibele verkeersdrempel

Voor tijdelijke situaties is deze snelheidsdrempel uitermate geschikt. Te denken valt aan evenementen of festivals. Daarnaast kun je deze ook inzetten als tijdelijke oplossing bij de ingang van een school, om daar het verkeer af te remmen. Of bij tijdelijke werkzaamheden of een ongeluk.  Deze flexibele snelheidsdrempel heeft een hoogte van 2,5 cm en is verkrijgbaar in de lengtes 220, 300 en 380 cm (de lengtes tot 3 meter worden geleverd in een handige opbergtas). Deze draagbare snelheidsdrempel is gemaakt van rubber met een metalen penconstuctie, waardoor deze opvouwbaar is.

Roege verkeersdrempels zijn een effectieve oplossing voor het verminderen van de snelheid van voertuigen en het verbeteren van de verkeersveiligheid, terwijl ze ook rekening houden met de behoeften van fietsers en voetgangers. Door gebruik te maken van verschillende materialen en ontwerpen kunnen ze worden aangepast aan verschillende wegtypen en verkeerssituaties, waardoor ze een veelzijdige en flexibele oplossing zijn voor snelheidsbeperking.