Zijn de comfort Line drempelhulpen ook geschikt voor binnen?

De comfort line drempelhulpen zijn geschikt voor gebruik zowel binnen en buiten. Ze zijn extra geschikt voor buiten omdat ze goed blijven in elke weersomstandigheid. Dus ook als het sneeuwt of regent. Maar ook voor binnen zijn ze zeker geschikt. De Comfort Line drempelhulpen kopen doet u voor binnen en buiten, ze zijn voor beide geschikt. 

De comfort line drempelhulpen zijn gemaakt van een mix van natuurlijk rubber en gerecycled rubber. Dit betekent dat de rubber drempelhulpen ruiken naar rubber. Deze hebben we behoorlijk weten te neutraliseren door de samenstelling te veranderen maar alsnog kan de drempelhulp enigszins naar rubber ruiken.

Of u hier last van heeft is afhankelijk van de volgende aspecten:

  1. Hoe groot is de drempelhulp? Een kleine drempelhulp (tot 3,5 centimeter) ruikt u amper. De massa aan rubber is te klein om last te hebben van de geur. Grotere drempelhulpen kunnen een geur achterlaten.
  2. Uw eigen reukorgaan; hoeveel last mensen hebben van de geur is erg afhankelijk van hun eigen neus, hoe gek dit ook klinkt. Mensen hebben een allemaal een andere neus en net zoals dat sommigen beter zien dan anderen ruikt de een ook beter dan de ander. Dit betekent ook dat de een de geur van rubber heel lekker vindt (net zoals de geur van een nieuwe auto) en de ander vindt het stinken.

Het goede nieuws; de geur gaat weg. En u kunt zelf dit proces enorm versnellen door de drempelhulp schoon te maken of door de drempelhulp buiten in de zon te leggen.

Hoe u dit precies doet, leest u hier.

Wilt u een binnen drempelhulp kopen en heeft u nog andere vragen over de comfort line drempelhulp dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via mail, whatsapp of telefoon en wij helpen u graag verder.