Inmeetinstructie voor WMO medewerkers

Uiteraard kunnen we graag langs om u als WMO medewerker individueel of het gehele team te vertellen hoe wij werken en meer te vertellen over de producten en toepassingen. Dit is eenvoudige in te passen in uw teamvergadering. Hoe lang het duurt bepaalt u helemaal zelf.

We kunnen tijdens deze bijeenkomst het volgende bespreken:

Het is ook mogelijk om samen naar een locatie te rijden om de situatie bij een bewoner op te meten. Dan laten we ter plekke aan u zien wat er allemaal nodig is om de maten goed op te meten. Waar let je op? En welke foto’s neem je om een goed beeld van de situatie te laten zien? Dit kunnen we uiteraard ook meerdere keren doen met verschillende medewerkers.

Wilt u helemaal geen drempels inmeten maar liever dat wij het inmeten van de drempels volledig voor u doen dan is dit uiteraard geen probleem. Wij doen het gratis en vrijblijvend als er van tevoren de intentie is om de drempelhulpen door ons te laten monteren of leveren. Bij haast kan het soms toch handig zijn om iets te weten van het inmeten, als u weet hoe hoog het ongeveer is dan kunnen we meerdere drempelhulpen meenemen en de montage direct uitvoeren. Soms is dat nodig, bijvoorbeeld omdat een cliënt pas naar huis mag als de drempelhulpen zijn geplaatst. Wij werken dan uiteraard ook zo snel als we kunnen.