Drempelhulp buiten

Opzoek naar een drempelhulp voor buiten? De meeste van onze drempelhulpen zijn gemaakt van rubber. Rubber is een materiaal wat prima buiten kan liggen. Hierdoor zijn onze rubberen drempelhulpen dan goed geschikt voor buiten gebruik. Bent u bang dat uw drempelhulp voor buiten gaat schuiven of wordt weggenomen? Door deze met kit of schroeven op de ondergrond te bevestigen voorkomt u dit. Wij hebben ook bevestigingsmaterialen in ons assortiment.

Is de ondergrond niet helemaal vlak of is het hoogteverschil links en rechts niet gelijk, dan kunt u gebruik maken van een verstelbare aluminium drempelhulp. Benieuwd of we nog ander soort drempelhulp hebben? Kijk op de categorie drempelhulp buiten om alle geschikte drempelhulpen voor buiten te zien.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Buiten
per pagina

14 producten

per pagina

14 producten

Welke drempelhulp is geschikt voor buiten?

Vaak krijgen we de vraag of we ook een drempelhulp voor buiten hebben of welke drempelhulp geschikt is voor buiten. Over het antwoord kunnen we heel duidelijk zijn. In de regel zijn al onze drempelhulpen geschikt voor buiten. Zowel onze rubber drempelhulpen als aluminium drempelhulpen kunnen buiten worden toegepast.

Permanente buiten drempelhulp of tijdelijke buiten drempelhulp

Wilt u een drempelhulp voor buiten kopen dan is het goed om er rekening mee te houden of de buiten drempelhulp kan blijven liggen of dat deze enkel bij het gebruik wordt geplaatst. Met andere woorden, zoekt u een permanente buiten drempelhulp of een tijdelijke buiten drempelhulp? Rubber drempelhulpen, en dan met name de hoge drempelhulpen, kunnen behoorlijk zwaar zijn. Wanneer de drempelhulp niet kan blijven liggen en dus weg wordt gehaald kan dit een bezwaar zijn. In zo’n geval is het beter om een aluminium drempelhulp toe te passen.

Rubber drempelhulp voor buiten

Rubber drempelhulpen zijn goed bestand tegen weersinvloeden. Tevens zijn de drempelhulpen zo gemaakt dat water er gemakkelijk af kan. Hierdoor kunt u uw drempelhulp dus in weer en wind voor de buitendeur drempel laten liggen.

Aluminium drempelhulp voor buiten

Een drempel bij de buitendeur is natuurlijk altijd lastig, maar wanneer er geen drempelhulp kan of mag liggen wordt het nog lastiger. Te denken valt hierbij aan een drempelhulp voor de buitendeur die uitkomt op een voetpad, galerij of openbaar terrein. Een aluminium drempelhulp kan dan uitkomst bieden. Een aluminium drempelhulp is namelijk licht van gewicht en daardoor goed te verplaatsen. Ook wanneer de oprijlengte van een rubber drempelhulp te lang of te kort zou zijn dan kan een aluminium drempelhulp de oplossing zijn. Een aluminium drempelhulp is namelijk volledig op maat te maken.