Oprijplaat stoeprand

Bent u op zoek naar een stoeprand oprijplaat? Bij drempelhulpen.com kunnen we diverse oplossingen bieden om het hoogteverschil bij de stoep op te lossen met een drempelhulp of oprijplaat. We hebben zowel aluminium stoeprand oprijplaten als ook een stoep oprijplaat van pvc. Verder hebben we ook rubber drempelhulp in ons assortiment welke het hoogteverschil bij de stoeprand met de grond gelijk maken. Wilt u een stoeprand oprijplaat aanschaffen neem dan contact met ons op. Graag geven we u meer informatie over welke stoeprand drempelhulp of stoeprand oprijplaat het beste bij uw situatie past.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Stoeprand
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een stoeprand oprijplaat kopen?

Dat een hoogteverschil bij een stoeprand lastig en hinderlijk is hoeven we u  natuurlijk niet te vertellen.  Maar wist u dat het verstandig is om het hoogteverschil bij een stoep met de grond gelijk te maken, ook wanneer u maar incidenteel van de stoep af hoeft? Een hoogteverschil bij een stoep zorgt er namelijk voor:

  • Dat u sneller lichamelijke klachten kunt krijgen door de klap die het lichaam krijgt wanneer u met uw scootmobiel of rolstoel de stoep af stuitert.
  • Dat u sneller lichamelijke klachten kunt krijgen van het duwen en trekken van een zware kar die steeds de stoep op en af moet.
  • Uw hulpmiddelen of vervoersmiddelen als kar, rolstoel, scootmobiel of fiets sneller beschadigen wanneer ze steeds een klap krijgen van het op- en afrijden van de stoep.

De aanschaf van een stoeprand drempelhulp of oprijplaat voor stoeprand kan u dus een hoop ellende besparen en het werken een stuk aangenamer maken.

Stoeprand oprijplaat

Wilt u echt de vorm van een plaat, kies dan voor onze aluminium drempelhulpen. Onze aluminium drempelhulpen hebben namelijk de vorm van een oprijplaat. Daarbij hebben ze pootjes die het mogelijk maken om de drempelhulp tegen de stoeprand te laten aansluiten. Deze oprijplaten maken het ook mogelijk dat water gewoon door de goot kan blijven stromen.  Door het geringe gewicht zijn ze goed te verplaatsen. Wilt u de oprijplaat aan de stoep bevestigen, ook dat is natuurlijk mogelijk.

Stoeprand drempelhulp

Is de vorm niet van belang en wilt u juist een voordelige drempeloplossing bij de stoep? Kies dan voor onze budgetdrempelhulpen. Deze rubber drempelhulpen hebben als voordeel dat de montage vaak niet meer inhoudt dan enkel het op de plaats te leggen van de drempelhulp. Zeker wanneer u een permanente stoeprand drempelhulp zoekt is dit een goede keus.

Welke stoeprand oprijplaat is het beste geschikt?

Welke stoeprand oprijplaat het beste bij uw situatie past hangt af van een aantal factoren, zoals waarmee u het hoogteverschil wilt overwinnen, hoogte van de stoep, de ondergrond etc. Wilt u daarom advies op maat? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.