Oprijplaat opvouwbaar

Zoek je een oprijplaat die gemakkelijk mee te nemen is omdat je ook onderweg mobiel wilt zijn? Wij hebben ook een opvouwbare oprijplaat, de meeneemdrempel. De meeneemdrempel is een opvouwbare oprijplaat die gebruikt kan worden om hoogteverschillen tot ongeveer 5 cm te overbruggen. Door zijn handige formaat en omdat hij licht van gewicht is, is deze opvouwbare oprijplaat gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Zo hoef je niet afhankelijk te zijn van de hulp van anderen om toch ergens naar binnen te kunnen.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Oprijplaat opvouwbaar

Oprijplaten

Een oprijplaat moet er voor zorgen dat u een hoogteverschil kunt overbruggen. De oprijplaat maakt het u gemakkelijker om op en af te rijden. Door zijn vormgeving is de oprijplaat snel- en ook eenvoudig te verplaatsen.

Aluminium of PVC?

Oprijplaten zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo zijn er aluminium oprijplaten. Maar ook zijn er oprijplaten van pvc of van hout. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Bij drempelhulpen.com leveren we aluminium oprijplaten en pvc oprijplaten.

Aluminium oprijplaten

Onze oprijplaten worden gemaakt van aluminium. Een aluminium oprijplaat heeft als voordeel dat hij licht van gewicht is en daardoor goed te verplaatsen is. Een goed voorbeeld hiervan is de meeneemdrempel. Ook zijn de aluminium oprijplaten heel erg sterk. Een aluminium oprijplaat is daardoor ook geschikt voor zware belasting. Een ander voordeel is dat een oprijplaat van aluminium nagenoeg niet af gaat. U heeft er dus heel lang gemak van. 

Oprijplaten van PVC   

Een pvc oprijplaat is een lichtgewicht oprijplaat die inzetbaar is voor vele klussen. Het is een voordelig alternatief voor een aluminium oprijplaat. Zoekt u een voordelige drempeloplossing? Is het niet mogelijk of wenselijk dat de oprijplaat permanent blijft liggen? Dan is de pvc oprijplaat een goede optie.

Metalen oprijplaat op maat

Soms komt het voor dat een standaard oprijplaat niet breed of diep genoeg is. In dat geval kunnen wij een oprijplaat op maat maken. Aluminium heeft namelijk als voordeel dat het goed te bewerken is. Hierdoor kunnen wij de oprijplaten in elke gewenste afmeting leveren. Wilt u weten wat een oprijplaat op maat kost? Kijk dan eens onder het kopje maatwerk of neem contact met ons op.