Drempelhulp scooter

Drempelhulp scooter

Je scooter over een drempel rijden kan lastig zijn. Zeker als het een hogere drempel is. Met een scooter drempelhulp wordt dit een heel stuk gemakkelijker. Bovendien voorkom je met een scooter drempelhulp dat de onderkant van de scooter over de drempel kan schuren. Op deze pagina vindt u alle scooter drempelhulpen zowel van rubber scooter drempelhulpen, aluminium scooter drempelhulpen als de pvc scooter drempelhulp

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Oprijplaat rubber
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Drempelhulp scooter

Een scooter wil je waarschijnlijk niet te vaak tegen een hoogteverschil opduwen. Een scooter is nogal zwaar en dan vormt een hoogteverschil een hele drempel. Een scooter drempelhulp maakt deze klus een stuk lichter. Op deze pagina vindt u heel veel drempelhulpen die geschikt zijn als scooter drempelhulp.

Welke drempelhulp is geschikt als scooter drempelhulp?

Op de vraag welke drempelhulp geschikt is als scooter drempelhulp kunnen we een kort maar duidelijk antwoord geven. Al onze drempelhulpen zijn geschikt als scooter drempelhulpen. Onze drempelhulpen zijn namelijk getest en geschikt bevonden voor zware belasting. Het gewicht van een scooter vormt dan ook geen probleem.

Aluminium scooter drempelhulp

Wanneer de drempelhulp niet kan blijven liggen of niet mag blijven liggen, bijvoorbeeld omdat hij anders op de openbare weg licht, dan wilt u een drempelhulp die gemakkelijk te verplaatsen is. Een aluminium scooter drempelhulp is dan de beste keuze. Onze aluminium drempelhulpen zijn licht van gewicht en door het geïntegreerde handvat gemakkelijk te verplaatsen.

Maatwerk scooterdrempelhulp van aluminium

Aluminium is een goede keuze wanneer een drempelhulp wegneembaar moet zijn, maar ook kunt u kiezen voor een aluminium scooter drempelhulp wanneer u een andere maat zoekt dan wij standaard in ons assortiment hebben. Een aluminium drempelhulpen kunnen we namelijk in elke gewenste afmeting maken. We kunnen hem zelfs voorzien van opstaande randen aan de zijkant om te voorkomen dat u met de scooter naast de drempelhulp rijdt. In het kopje "op maat gemaakt" vindt u hierover meer informatie.

Goedkope of voordelige scooter drempelhulp

Wat goedkoop iemand goedkoop vindt is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar zoekt u de goedkoopste drempelhulp voor een scooter, kies dan voor de budgetdrempelhulp. Deze drempelhulpen zijn gemaakt van gerecycled rubber en zijn iets steiler dan een standaard drempelhulp. Maar voor een scooter is dat geen enkel probleem. De budget drempelhulp is daarom een voordelige keus wanneer u een scooter drempelhulp zoekt.