Drempelhulp Schuur

Wilt u een schuur drempelhulp kopen omdat uw fiets, brommer of scootmobiel misschien lastig in de schuur te plaatsen is? Op deze pagina vindt u alle drempelhulpen welke vaak worden gebruikt voor het toegankelijk maken van een schuur. Onze drempelhulpen zijn gemaakt van verschillende materialen.

Wilt u een voordelige schuur drempelhulp dan kunt u kiezen voor een budget drempelhulp. De budget drempelhulp is verkrijgbaar in diverse hoogtematen. Met deze budget schuur drempelhulp maakt uw schuur op een voordelige manier snel toegankelijk voor fiets, brommer, scootmobiel of ieder ander rijdend object.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Toepassingsmogelijkheden
  4. Schuur
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Wanneer gebruik je een drempelhulp schuur?

Een Drempelhulp schuur kan een oplossing zijn voor verschillende problemen buiten. Het is ontzettend hinderlijk wanneer u steeds heel veel moeite moet doen om uw scootmobiel of fiets over de schuur drempel te krijgen. En wat te denken van de grasmaaier die steeds met het maaiwerk op de dorpel klapt? Niet handig en bovendien ook nog slecht voor het behoud van de grasmaaier. Een schuur drempelhulp kan in zo een geval uitkomst bieden. Een drempelhulp is namelijk snel, en zonder ingewikkelde handelingen, te plaatsen. 

Voordelige drempelhulp schuur kopen?

Het uiterlijk van een schuur drempelhulp zal vaak minder van belang zijn bij een drempelhulp voor een schuur dan wanneer het gaat om een drempelhulp in huis. Een voordelige drempeloplossing is dan ook wel op zijn plaats. Tevens zijn de meeste middelen die u in de schuur wilt plaatsen waarschijnlijk voorzien van iets grotere wielen of ze hebben een elektrische aandrijving. Het wordt hierdoor minder belangrijk of een drempelhulp helemaal afloopt tot 0 mm. In zulke gevallen kunt u dan ook prima volstaan met een voordelige schuur drempelhulp. De budget drempelhulp.

Een verstelbare drempelhulp schuur gebruiken

Een verstelbare drempelhulp schuur kan uitkomst bieden als het voorkomt dat het straatwerk voor een schuur oneffen is of dat het straatwerk afloopt naar links of naar rechts. U kunt dan veel geld uitgeven aan het aanpassen van het straatwerk. Maar ook is het mogelijk om een verstelbare schuur drempelhulp te gaan plaatsen. 

Een verstelbare drempelhulp is voorzien van meerdere, afzonderlijk instelbare, stelpootjes. Hierdoor is het mogelijk om de drempelhulp op maat af te stellen en eventuele hoogteverschillen tussen links en rechts op te vangen. Ook oneffenheden in het straatwerk vormen dan geen probleem. 

Drempelhulp schuur op maat kopen?

Ook voor een drempelhulp schuur op maat kunt u bij ons terecht. Geeft u aan ons de gewenste maten door dan kijken wij naar de mogelijkheden. Ook kunt op onder het kopje maatwerk zien wat een drempelhulp schuur op maat gaat kosten.