Rolstoel drempelhulp

Bent u op zoek naar een rolstoel drempelhulp dan is het goed om eerst te bepalen wat u zoekt. Zoekt u namelijk een drempelhulp voor uw elektrische rolstoel, dan is ieder type drempelhulp geschikt. Ook de voordelige budgetdrempelhulp is geschikt als rolstoeldrempelhulp voor een elektrische rolstoel. Heeft u een rolstoel welke niet elektrisch is dan wilt u het liefst zo gemakkelijk mogelijk op en af kunnen rijden. In dat geval is het goed om te kiezen voor de rechte drempelhulp of de comfort drempelhulp met schuine zijden.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Rolstoel
per pagina

48 producten

per pagina

48 producten

Is uw drempel voor rolstoel of ander hulpmiddel te hoog?

Is uw drempel voor rolstoel te hoog en wordt u de toegang tot een ruimte verhinderd? In dat geval is een rolstoeldrempelhulp, of ook wel drempel voor rolstoel of rolstoeldrempel genoemd een uitkomst. Een rolstoel drempelhulp zorgt er namelijk voor dat de drempel voor rolstoel als het ware met de grond gelijk wordt gemaakt.

Welke drempelhulp wordt als rolstoel drempelhulp gebruikt?

Als rolstoeldrempelhulp zijn meerdere drempelhulpen geschikt. Welke drempelhulp het beste kan dienen als rolstoeldrempelhulp is afhankelijk van meerdere factoren. Namelijk de hoogte van de drempel, de positie van de drempel voor rolstoel en of de drempelhulp mag blijven liggen.

Kleine hoogteverschillen overbruggen met een rolstoel?

Is uw drempel voor rolstoel te hoog, maar is het hoogteverschil niet meer dan 2,4 cm? In dat geval kunt u kiezen voor de rechte drempelhulpen. Deze drempelhulpen maken het mogelijk om met uw rolstoel kleine hoogteverschillen met de grond gelijk te maken.

Comfort line drempelhulp als geschikte drempeloplossing voor rolstoel.

De comfortline drempelhulp is verkrijgbaar in diverse maten, van laag tot hoog, en is voorzien van schuine zijden. Dus of de drempel voor de rolstoel staat of dat je schuin aankomt rijden, oprijden is altijd mogelijk. De comfort line drempelhulp is wel wat zwaarder, waardoor hij vooral als permante drempelhulp voor rolstoelen wordt gebruikt.

Budgetdrempelhulp als voordelige rolstoel drempelhulp

Wilt u graag een voordelige drempeloplossing voor rolstoel dan kunt u kiezen voor de budgetdrempelhulp. Echter is de budgetdrempelhulp iets steiler en loopt hij niet helemaal af tot 0 mm. Voor de meeste elektrische rolstoelen zal dit geen probleem zijn, maar voor een gewone rolstoel kan dit als lastig worden ervaren.

Aluminium drempelhulp als drempelhulp voor rolstoel

Een aluminium drempelhulp is een geschikte drempelhulp om uw drempel voor rolstoel toegankelijk te maken. Hij is licht en gemakkelijk wegneembaar. Hierdoor is hij ook geschikt als tijdelijke drempelhulp of drempel voor rolstoel of ander vervoermiddel. Een aluminium drempelhulp is in hoogte verstelbaar en daardoor ook te gebruiken wanneer de ondergrond niet helemaal vlak is. Indien gewenst kunnen we de aluminium drempelhulp zelfs voorzien van een afrij beveiliging.